Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0626500392 / +3626500392

Tegnap észrevettem hogy volt egy nem fogadott hívásom a számról. Egy nappal később kíváncsiságból visszahívtam. Minden csöngéshang nélkül egy néni rögzített hangja annyit mondott hogy köszönik a hívásomat, hamarosan visszahívnak, és bontotta a vonalat. Fél percen belül bissza is hívott egy mosolygó fiatal női hangú személy aki cég- és vezetéknév nélkül csak keresztnevét mondta. Közölte hogy egy parfüméria megbízásából kérdez. Az első (és végül utolsó) kérdése az volt hogy hol szoktam parfümöt vásárolni, boltban -e vagy interneten. Kérdeztem hogy csak ez a két választásom van -e. Igennel felelt. Mire mondtam hogy akkor így sajnos nem tudok válaszolni. Értetlenkedett hogy hogyhogy. Mondtam neki újra hogy ha csak ez a két választási lehetőségem van akkor egyiket se tudom állítani. Erre megengedően mondta hogy akkor mást is válaszolhatok. Én ezután a valóságnak megfelelően válaszoltam hogy sehol. (Úgy tesznek mintha az alap lenne hogy minden ember szokott parfümöt venni valahol...) Erre megköszönte, elköszönt és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.