Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672999208 / +3672999208

Ma 2020.02.24-én hívott. Felvettem, egy callcenteres nő tett volna fel kérdéseket az egészséges életmódról, ha nem szakítom félbe azzal, hogy nem szeretnék ilyen jellegű kérdésekre válaszolni. Rákérdezett, hogy esetleg holnap mikor lenne alkalmas, mikor közöltem vele, hogy én nem akarok ilyenekkel időt tölteni. Illedelmesen elköszönt és hozzátette, hogy nem fognak többé keresni és további szép napot kívánt. Nyugodtan fel lehet venni a telefont és el lehet mondani, hogy mit gondoltok. Nem muszáj válaszolni a kérdésekre, vagy éppen vásárolni. Ők is csak emberek, ez a munkájuk, teszik a dolgukat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.