Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989929 / +3619989929

Tisztelt Hozzászólók! A hirdetések mellett bolhavese, csak nagyítóval olvashatóan: Nem orvosi eszköz, nincs hatással a szervezet működésére! Másik egyetlen lapban, neten vagy telefonon, hirdetett gyógykütyü nem hat! Ugyanis GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ, ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ üzletem kívüli forgalmazása tilos! Tehát amit ily módon hirdetnek biztosan nem rendelkezik ilyen minősítéssel, hatással. Az ilyen minősítéssel rendelkező termékekre a 4/ 2009EüM rendelet melléklete vonatkozik. E szerint nem is kaphatnak gyógyászati segédeszköz, orvostechnikai eszköz minősítést az alternatív módszerek eszközei, sem azok melyek természeti erőforrások mesterséges utánzására képesek. Utóbbi a mágneses matrac például. Nekem elhihetik régóta foglalkozok ezzel a témával.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.