Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989080 / +3619989080

Kedves Kommentelő! A keresett telefonszámot a TopGainers Kft. használja. A hívások alakalmával senkit sem szeretnénk zavarni, zaklatni, csupán tájékoztató jelleggel keressük leendő Ügyfeleinket. A hívásokat egy számítógépes rendszerből indítjuk, így néha előfordul, hogy kapcsolási, vagy egyéb okokból nem szól bele senki. Nem akarjuk becsapni, nem akarunk eladni semmit, nem kell félnie a hívástól... a hívások jogalapja vagy papír alapú, vagy elektronikus hozzájárulás. Amennyiben nyilvános adatbázisból gyűjtött adatról van szó úgy a hívás célja éppen az adatok feldolgozására irányuló engedély kérése. Kérheti adatai törlését, módosítását, illetve hozzájárulhat a későbbi megkeresésekhez. Nem akarunk eladni semmit... általában a meglévő biztosítások díjjainak csökkentéséről, illetve a szolgáltatások szílesítéséről szeretnénk tájékoztatni. Aki velünk kapcsolatban áll, kapcsolatot tart, annak erősebb lesz a biztosítási védelme, jóval olcsóbban mint amennyit most fizet. Elnézést kérünk, ha kellemetlenség érte, túl sokszor hívogatjuk! ...vegye fel és mondja el sérelmeit! Köszönöm szépen, hogy a komentjében figyelembe vette a fentieket! A TopGainers Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-77177/2014. Köszönöm! Üdvözlettel Fekete Gábor Ügyvezető TopGainers Kft. 1134 Budapest, Dózsa György út 150. dispatcherzone@gmail.com +36 30 529 05 08

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.