Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777221 / +3616777221

Kedves Kommentelő! A keresett telefonszámot az Aegon Magyarország Általános Biztosító Angyalföldi igazgatósága használja. A hívások alakalmával senkit sem szeretnénk zavarni, zaklatni, csupán tájékoztató jelleggel keressük meglévő Ügyfeleinket. A hívásokat egy számítógépes rendszerből indítjuk, így néha előfordul, hogy kapcsolási, vagy egyéb okokból nem szól bele senki. Nem akarjuk becsapni, nem akarunk eladni semmit, nem kell félnie a hívástól... a hívások jogalapja vagy papír alapú, vagy elektronikus hozzájárulás. Azért kerestük mert az Aegonnál van valamelyik, vagy akár több a biztosítása, és beszélnünk kell valamiről: módosítás, lemondás, felmondás, kockázatviselés kezdete, kötvények, csekkek, utalások, kintlévőségek miatti veszélyek stb, ... Kérem vegye fel amikor hívjuk, hogy elmondhassuk miért keressük pontosan: szerződéses kapcsolatban állunk és azon szerződés, vagy szerződései miatt keressük. Köszönöm szépen! Üdvözlettel: Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt - Angyalföldi Értékesítési Ügynöksége

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.