Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209050330 / +36209050330

A Párom.hu társkereső oldalról Béla 61 éves tag keresett többször(aki egyébként Bálintnak mutatkozott be!), elhitette velem, hogy bár nem cseng ki nálam, és én sem tudom visszahívni (egy pittyegés, aztán kidob a rendszer!), ő akadálytalanul használja ezt a számot, nyilván az én telefonom rossz...Üzenetet is hagyott több alkalommal, nem tudom, hogy erről a számról-e, mert akkor hívásnak NEM VOLT NYOMA. Tegnap este viszont szintén az említett társkereső oldalról hívott egy 65 éves Gábor (talán csak a Béla felhasználó nevű Bálint tesztelt, hogy mással is tervezek-e!!)...Nem tudom mia helyzet...Értetlenül állok a tények előtt...!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.