Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Engem ma kerestek meg, Igen meg lehetett volna kérdezni honnan szerezte meg a számomat. Jelenleg én csak egy dolgot néztem meg. Az Avian Medicina nevezetű cég nevében kerestek meg. Rákerestem a Céginformációban és a megadott székhelyet megkerestem a utcat Google térképpel. A Komárom Gyár utca 17 2a. csak a 17 számot találtam ott egy hajstudió működik. Aki jót mond a termékről és használta annak valószinűleg nem esik nehezére egy név és elérhetőséget közölni akár többen is lehetnek, a többi csalódott vevő vagy leendő vevő megnyugtatására. Mert akik negativ véleményt irtak azoknak is igaza van és azoknak is akik pozitivat. A névtelenség nagy úr a pozitiv véleményt akár a cég is irhatta!!!! Ugye????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.