Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612482274 / +3612482274

Engem is hivott.Gázszolgálatóra hivatkozott,hogy váltsak utalásos vagy csoportos beszedési megbízásra.Már épp belementem volna amikor adategyeztetéskor ő adta meg az édesanyám leánykori nevének kezdő betűit.Erre fel kaptam a fejem,hogy valami nem stimmel.kértem mégegyszer adja meg a hívóazonosító számot,hogy fel tudjam hívni a szolgáltatót ellenőrzés céljából. El is kezdte mondani meg mondott egy nevet is.De mégis mintha valami nem jó érzés kapott el.Megköszöntem de vissza utasítottam!Remélem nem későn.A telom utána írta ki potenciális csaló.Rá kwrestwm itt a telo számra és látom jól tettem,hogy el utasítottam!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.