Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991848 / +3619991848

Tegnap délelőtt hívtak a gátszolgáltatóra való hivatkozással ,de rossz volta vétel így nem volt érdemi megbeszélés. Gyanús volt a szám .Rákerestem az interneten és még gyanúsabbá vált. Délután ismét felhívtak. Jeleztem a hívó hölgynek , hogy a szám amiről hív nem szerepel a közmű által megadott listán . Kértem , hogy fordítsuk meg a sorrendet . Mondja ő az egyeztetni kívánt adatokat , adja meg a mérőhely számát , születési ,hely , idő stb . paramétereket és én majd ha egyezik rábólintok. Kiderült, hogy a név , telefonszám és lakcímen kívül semmilyen adattal nem rendelkeznek . Nekem , egyértelművé vált , hogy csupán személyes adatokat kívántak gyűjteni általam nem ismert célból. Ezt közöltem is a hívó felé aki ezt követően azonnal kilépett a beszélgetésből.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.