Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433690 / +3614433690

Engem ma hívtak, elsőre nem tudtam eldönteni, hogy ismerem-e a számot, ezért felvettem. Biztos mondta a nevét, de nem jegyeztem meg, férfihang volt. Aztán azt hittem, valami koronavírusos körkérdés, elkezdtem válaszolni, hátha valamiben segít valakinek. Öt-hat kérdés után kezdett gyanús lenni, majd 2-3 kérdés után nyilvánvaló lett, hogy Teleshop szerű lenyúlás. A legviccesebb az volt, amikor úgy tett, mintha összeszámolná a negatív válaszaimat és közölné, hogy nagyon veszélyeztetett vagyok. Ráadásul azt hazudta, hogy a férfiaknál a prosztatarák a leggyakoribb halálozási ok, miközben véletlenül tudom, hogy a tüdőrák az (a prosztata a harmadik). Majd hirtelen megkérdezte, hogy melyik étkezés előtt akarom bevenni, miközben egy szóval nem mondtam, hogy kérem. A legabszurdabb az volt, hogy előbb azt mondta, hogy orvosi utasítás, hogy ezt szedni kell, majd miután közöltem, hogy megbeszélem a háziorvosommal, elkezdte szidni az orvosokat. Aztán sértődötten letette. Nagyon gagyin agresszív volt. Nem tudom elképzelni, hogy bárki megrendeli. (A kettővel ezelőtti válaszadónak: én se adtam meg soha a számomat senkinek, mégis rendszeresen hívogat az MSZP is választási kampányokban. Mint kiderült a számom előző tulajdonosa járult hozzá még anno a szám kezeléséhez. Aztán miután visszaadta a számot, fél év után kiadták újra).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.