Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616333666 / +3616333666

Ezt a számot ne vegye fel, ez az első és legfőbb tanács. De ha itt van, nyilván felvette és most azt keresi, ki küldte a fenyegető emailt. Hát ezt bebukta, ahogy én is. Se lemondani nem lehet, mert felhívhatatlan a szám, mert a webes üzenetküldő mindenre alkalmas, kizárólag lemondásra nem. Ha befizeti, az ráutaló magatartás, arra utal, hogy küldjék továbbra is. Ha leáll a befizetéssel, 20x díjon behajtóhoz lökik. Feltörhetetlen telemarketing csalás búgó hangú nénikével. Hosszas termék válogatás után az enyém a végén arra kért, mégse rendeljek, szegény pontosan tudta milyen feneketlen kútba ránt bele.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.