Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433749 / +3614433749

Kétszer csöngetett rám. Először, ahogy felvettem, megszakadt. Rögtön hívott újra. Gyanús volt, beindítottam a hangfelvételt. Egy erősen torz női hang kezdett el gyorsan, gépiesen beszélni: Jó napot kívánok, Szikora Mária vagyok az astoreo rögzített vonaláról. Azért kerestem meg... - a korona vírusra hivatkozva parfüm csomagokat ajánlott megvételre, melyeknek nem mondta a márkanevét és ha vásárolok, 50ml-es arckrémet, vagy hidratáló krémet kapok ajándékba + 9900Ft értékben műanyag dobozokat, amik mindenütt használhatók. Aztán kiderült, nem gép, mert megkérdezte, melyik csomagot kérem. Megköszöntem, hogy egyiket sem, van parfümöm és nem érdekel. Elköszöntem és letettem a telefont. Hallottam, hogy még mondaná a magáét.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.