Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991848 / +3619991848

Éjszaka kettőkor hívott fel Kaliforinában, természetesen nem vettem fel - nem veszek fel ismeretlen számokat. De ez az átka a technika azon fejlődésének, hogy magyar telefon az usában is működik. A technikai mai állása szrint megvalósítható lenne egy szolgáltatónál tárolt white-list, amin nem szereplő számokat már a hívó oldalon elutasítják, közölve vele hogy az én számom nem is létezik. Nem érdekel ha életbevágóan fontos ügyben keresnek az én érdekemben, írjanak levelet, a postaláda mellett van a kuka! Irhatnak emailt is ha tudják a cimemet, végtelenül hatásos white-list-filter van beépítve, ezért előtte szóljanak telefonon hogy felvegyem őket rá..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.