Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619506277 / +3619506277

Engem is hivott, nem vettem fel. Nem kellett sokaig keresgelni, mire megtalaltam a szam forrasat, a kommentekbol itelve mindenki kapja ezeket a hivasokat az elmult napokban. Nem tudom pontosan mi hangzik el, de osszefoglalva az elozo kommenteket Gyorfi Pal beszel a koronavirusrol. Gondolom figyelmeztet mindenkit, hogy aki teheti az maradjon otthon. Olvasgatva a hozzaszolasokat, picit megrokonyodtem. Nem mindha kormanyparti volnek, de ez most nem errol szol. Biztos megy korbe jo adag propaganda is (en jelenleg kulfoldon elek, szoval nem tudom pontosan mi megy a mediaban otthon), de vegeredmenyben akkor is csak veszhelyzetrol van szo. Nem hiszem hogy a kormanynak ilyen esetben nehezere esne beszerezni a telefonszamokat, mert itt most fontos, hogy mindenkit tajekoztassanak a jelenlegi helyzetrol. Azt sem gondolom, hogy tul sokba kerulne egy ilyen automatikus hivast elinditani. Es bizony van, akinek 1000x el kell mondani, hogy vigyazzon magara es a kozossegeben elokre es ne vegye fel vallrol a helyzetet, mert nem fogja fel sokadjara sem. A lenyeg csak ennyi: Vigyazzunk egymasra es tartsuk be a koronavirussal kapcsolatos rendkivuli szabalyozasokat!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.