Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991848 / +3619991848

Sajnos engem is elég gyakran hívogatnak. Egyszer fel is vettem, de annál tovább nem jutottunk, hogy van-e időm beszélgeni vele, mert mikor rákérdeztem, hogy pontosan milyen témában szeretne velem beszélgetni azt nem tudta megmondani, elakadtunk ott, hogy van-e időm. Az NKM Áram ügyfélszolgálatával beszéltem, kértem, hogy harmadik félnek ne adják ki az adataimat. Szerinte ez be van állítva. Kérdeztem, hogy akkor mégis hogy lehet, hogy erről a számról hívogatnak. Az ügyfélszogálat szerint ez a saját külső ügyfélszolgálatuk és extra szolgáltatásokat akarnak ajánlani mint biztosítás stb. Mondom akkor ne tegyék, erre nekem nincs időm... A jelek szerint maga az NKM sem tudja, hogy mi is legyen a hivatalos állásfoglalás ezzel a telefonszámmal, most külsős cég vagy saját ügyfélszolgálat. Mondjuk ha külsős akkor komoly adatvédelmi aggályokat vet fel a dolog, hiszen hozzáfértek a személyes adataimhoz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.