Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433450 / +3614433450

Kedves Gyakorlati Képzőhelyek! Tudomásunkra jutott, hogy tanulószerződéssel rendelkező tanulókat keresnek meg telefonon, az alábbi telefonszámról: 06 1/ 4433-450 A telefonáló személy azt állítja, hogy a tanulószerződésből jutott hozzá a diák adataihoz és különböző, a pénzbeli juttatásaira és a család egyéb jövedelmi és vagyoni helyzetére vonatkozó kérdéseket tesz fel. A tanulók a képzőhelyekhez fordultak információért. Kérjük Önöket, ha ilyesmit tapasztalnak, akkor egyrészt tájékoztassák a tanulókat és a szülőket, hogy a tanulószerződéses adataik nem nyilvánosak, azt a kamara semmilyen körülmények között nem adja ki harmadik félnek, másrészt pedig, ha tudomásukra jut ilyen eset, akkor azt feltétlenül jelezzék az iparkamarának.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.