Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614675546 / +3614675546

Engem ma hívott ez a szám. Tegnap is ugyanerröl a számról hívtak,de akkor nem vettem fel. A férfi nevet nem mondott,csak azt,hogy a cetelem bank megbízásából szeretné az adataim egyezteni,és nevemen keresett.Van a cetelemnél kölcsönöm és törlesztem rendesen,nincs elmaradásom. A rendszerben állítólag hiba csúszott,és ö szeretné kijavítani azt,az adataim visszekérdezésével,és ezért minden adatom adjam meg. Válaszoltam,hogy én semmi adatot nem vagyok hajlandó megadni,hisz bárki felhívhat ezzel a mesével. Követeltem tőle hivatalos papírt a megbízásáról,és arról,hogy jogosult-e adategyeztetésre. Próbaképp kérdezte a születési év-hó-nap adatokat,amit természetesen nem a kölcsönszerzödésnek megfelelóen adtam meg.Azt mondta,hogy nem jók a szül.adatok,erre én kértem -mondja meg a helyeset-a válasza az volt ,hogy ö nem közölhet a rendszerböl semmilyen adatot. Véleményem szerint szélhámos! Lehet,hogy hamarosan feljeletést teszek ellene,amint időm engedi! Üdv:mindenkinek

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.