Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06205942145 / +36205942145

Jófogáson kondicuccokat hirdet, már minimum 2 embert lehúzott, ha valaki benéz ide és ezt látja, ne utaljatok neki előre, mert az a dumája hogy nem bízik az utánvételben mert már átverték őt korábban ezért csak előreutalással küldi a terméket. Ha téged is átvert írj ide elérhetőséget is, fogjunk össze hátha megtaláljuk valahogy a férget! Nekem a számom itt van már: 0620-5282299. Ez a srác nagyon buta hogy pont testépítőket húz le, főleg most hogy mindenannyian idegbetegek vagyunk alapjáraton hogy nem tudunk normálisan edzeni! Ha sikerül valakinek elkapnia, az péppé fogja verni a fejét az tuti!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.