Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555524 / +36305555524

Ma én is kaptam sms-t, hogy a DHL csomagot küld vissza ,+4,65 dollár fizetés a "csomag visszatérítéséért". Arra gondoltam visszahívós, átirányítós trükk, Feleségemnek volt hozzá szerencséje. már mint szerencsére észrevette, hogy a magyar számról átirányították egy Haiti számra és kapcsolás előtt letette. Én nem biztos, hogy ilyen figyelmes lettem volna. Mindenesetre a megadott címen (hja, a kívácsiság) a következő figyelmeztetést találtam. Ez a rövidített kapcsolat problematikus lehet. Nem felel meg a Szolgáltatási feltételeknek, és / vagy az átirányítását (forrását) gyanús linkként jelentették, amely veszélyes / gyanús tartalomhoz vezethet. Ennek oka az URL lehet:     - jelentett bármely feketelista szolgáltató     - gyanús linkként jelentették     - egynél több átirányítással rendelkezik     - többször is rövidítették     - megtört (404 stb.)     - potenciálisan rosszindulatú / spam stb.     - olyan tartalommal rendelkezik, amelyet nem fogadunk el (p*rnó, erőszak stb.)     - nem felel meg a Szolgáltatási feltételeknek Ha többet szeretne tudni a rosszindulatú (káros) tartalomról, látogasson el a www.stopbadware.org webhelyre Ha többet szeretne tudni az adathalászról, látogasson el az apwg.org webhelyre Javasoljuk, hogy ne nyissa meg az URL-t Vagy folytathatja a saját felelősségét, ha megérti a fenyegetést: http://micrologin.ogspy.net/track/waiting-for-load-track-number.html  

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.