Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991848 / +3619991848

Szép napot először is! Engem szintén hívogat ez a szám. Picit már terhes. Az elmúlt héten 17 szer, a mai napon 3 szor hívott. A számot már régen tiltotta, mert csak a tiltott hívások száma jelentkezik. Eddig meg voltam győződve, hogy Pali bácsi szeretne a korona vírusról pár hasznos tanácsot adni, vagy ebédre meg hívni. Ugy gondoltam le veszem a tiltást. Nem egész egy óra múlva keres az ominizus szám. Hát nem Pali bácsi!! El is keseredtem. Balogh Erika az nkm megbízásából tájékoztatni szeretne engem. Ekkor meg örültem ismét. Biztosan sok okosságot, hasznos infót zúdít a nyakamba. Gondoltam már ekkor, ne menjek a postára, online csekk, stb. stb. Mire kíváncsian hallgatnám a nénit, rám nyomta a telefont. Egész elszomorodtam :-) De fel csillant a fény. Újra hív! Itt meg rémisztettem biztos a nénit. Sajnos úgy vettem fel a telefont, higy itt vagyok, és innám a szavait. Ekkor ismét kinyomott, és azóta nem hív. Így akkor újra fekete lista. Hát ne szomorkodjon senki, akit nem hívnak erről a számról. Nem.akkkra élmény! Nyugodtan tedd tiltólistára. Örülök, hogy elolvastad. Üdv. Zsolt

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.