Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615507636 / +3615507636

Magyar Országos Panel online piackutatással foglalkozó oldal. Náluk a regisztráció befejező része egy telefonos hitelesítés, ahol az operátor ellenőrzi, hogy hiteles adatok lettek megadva, ami elvileg azért kell, mert nincsen náluk duplikált profil, egy ember csak egyszer regisztrálhat, így szűrik ki ezeket és ellenőrzik azt, hogy valódi ember van a vonal másik végén és nem egy robot. Engem is véletlenül hívtak először, mert valaki elírta a telefonszámát és véletlenül az enyémet adta meg. Az operátor tájékoztatott, hogy miért keres, majd miután kiderült, hogy téves szám lett megadva illedelmesen elnézést kért a zavarásért, de szimpatikus volt a hozzáállása és segítőkészsége. Ekkor utána néztem és így találtam a fenti infókat, úgyhogy regisztráltam én is kíváncsiságból. Egyelőre nincs rossz tapasztalatom, jönnek a kérdőívek, gyűlnek a pontok és még nyereményjátékaik is vannak, amin minden regisztrált tag részt vesz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.