Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614453632 / +3614453632

Szép napot kívánok Mindenkinek ! A Dialine kapszulával kapcsolatban írok újból. Április 27- re ígérték a szállítást, és mit ad Isten, ma délelőtt csengett a telefonom. A GLS futár volt. Mondtam neki, hogy ne jöjjön, nem veszem át a csomagot, mert átverős DIALINE kapszulát rendeltem, de nem kérem. Udvarias volt, elköszöntünk egymástól. Aki rendelt Dialine terméket, nem tehet mást, ne vegye át a csomagot. Próbáltam visszamondani a rendelést, sehol semmi elérhetőség. A számot már tegnap letiltottam, amiről a Dialin- os emberke hívott. Vigyázzon Mindenki !!!!!! További szép napot kívánok .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.