Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433290 / +3614433290

Ma 2020.04.22-én hívott ez a szám és sajnos nem az egyetlen. Számtalan ismeretlen hívásokat kapok, amelyeket természetesen nem veszek fel soha!! A legmegdöbbentőbb, hogy 390, 320, 290 előhívószámról is hivogatnak. Pesti is nagyon sok van, főleg mostanában. A múlt héten például madagaszkárról hívtak. Ezt onnan tudom, hogy kiírta a telefonom az ország nevét. Egy felhívásba adták közzé, hogy aki felveszi 2000 eurójába kerül egy ilyen hívás! Felháborító!! Aki el akar érni tisztességes úton és számomra ismeretlen a szám, akkor van e-mail, facebook, sms, stb.. Hivogathatnak nyugodtan, úgy is kinyomom és azonnal tiltom az összeset. Egy csalónak sem adok esélyt, még egy másodpercre sem!! Mindenki legyen óvatos!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.