Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704404467 / +36704404467

Engem tavaly is kerestek,hogy ö egy vodás ügyintéző. Társkártyás vagyok így nem az én nevemen van a szám a páromén.Egy nő hívott,mikor beleszóltam zavarba jött hogy egy férfi hang szólt bele a telefonba mert ő női hangot várt elhadarta hogy adja az illetékest majd letette. Öt perc múlva ugyanerről a számról már egy férfihang hívott hogy a vodától van és kérte a párom számát és adatait. Mondtam neki hogy ha ügyfél-szolgálatos,akkor ott van előtte minden adat és hagy ne én adjam már meg,meg ott van a száma hívja föl. A mai napig nem hívta a páromat,ami nem baj, engem azóta kétszer is kerestek legutóbb 10 perce. Én a telóba ehhez a számhoz azt írtam : Csalók! Ne vedd fel! Köszönöm az oldalt,mert így be tudtam azonosítani a számot!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.