Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100804 / +3615100804

"Kétszer hívták édesapámat 1 hét alatt erről a számról. Nem vette fel. A hozzászólások alapján nem is fogjuk." hozzászólás írója vagyok. Egy hölgy hívta édesapámat, fel is vette már, arról tájékoztatott, hogy az áram és gázszolgáltató egybeolvad. Ő mondta édesapám adatait (talán ebből gondolható, hogy nem csalás), habár volt egy mondata, ami miatt mégis kételkedünk, bár nem tudjuk szó szerint idézni, de azt mondta, hogy személyes egyéni ajánlatokkal ezen a számon kereshetik-e apukámat. Nem tudom eldönteni, hogy csalás-e vagy sem, de az adatokat ő sorolta, nem kérdezgetett adatok iránt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.