Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995080 / +3619995080

Adathalász levelek - ne adja meg adatait! Hír 2020. május 4. Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az utóbbi napokban a Raiffeisen Bank nevében ismertelenek "fiókfrissítéssel", "mobiltelefonszám-váltoással" és "fiókellenőrzéssel" kapcsolatos leveleket küldtek szét. Az e-mailek jellemzően rossz magyarsággal íródtak, aláírásként többek között "Raiffeisen Online támogatás", "Raiffeisen." vagy "Raiffeisenbank" szerepel. Kérjük, semmiképp ne kattintsanak az ilyen típusú e-mailekben szereplő linkekre, és ne adják meg semmilyen adatukat. A Raiffeisen Bank nem kér be Ügyfeleitől ilyen módon semmilyen banki vagy személyes adatot. Egy másik módszer keretében ismeretlenek telefonhívás keretében "adategyeztetést" szeretnének végezni a Raiffeisen Bank nevében, személyes adatokat, bankkártya adatokat, esetleg jelszavakat kérnek, hétvégi napokon is. Jellemző, hogy a hívószám rejtett, a visszakérdezésekre a hívó idegesen vagy arrogánsan reagál. Kérjük, ne adják meg semmilyen adatukat, és szakítsák meg a hívást. Ha véletlenül mégis a rákattintottak egy adathalász levélben található linkre, vagy megadták adataikat, hívják a Raiffeisen Direkt Telefonos Ügyfélszolgálatát a 06 80 488 588-as telefonszámon. Üdvözlettel, Raiffeisen Bank Zrt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.