Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06501014692 / +36501014692

Üdvözletem! 2020.05.11-én hívott ez a szám. Amikor visszahívtam ezt követően, akkor "4-ik kicsörgés után beleszóltak, hogy ööö...igen...?" Elmondása alapján (amire rákérdeztem, mert magától nem közölte) állítólag a DIGI ügyfélszolgálatosa, aki tudni szeretné a teljes neved, címed. Természetesen nem közöltem, hiszen a fiatalember sem árulta el a nevét. Mondtam neki, ha hívta a számom, akkor tudnia kell a nevem. Amire a válasz az volt, hogy: ...ööö... nem tudja, hogy melyik számot hívta, mert van előtte egy több száz nevet és telefonszámot tartalmazó papírkupac és nem tudja, hogy mikor és kit hívott. Közölte, hogy itt van a telefonszámomhoz és nevemhez feltüntetve valamilyen szolgáltatás (ami nem derült ki pontosan mi is valójában), amihez szeretné megtudni a nevemet. Közöltem vele, hogy semmilyen DIGI előfizetéssel nem rendelkezem és ilyen SIM kártyám sem volt soha. Majd elbúcsúztam...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.