Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308080102 / +36308080102

Kaptam én is egy SMS-t, hogy az "alkalmazáskezelő telepítését megkezdtük. " , a sikeres telepítés után újabb üzenet, hogy befejeződött a telepítés. Rákerestem a telepítés okára, amire magyarázatot a következő linken kaptam : https://sg.hu/cikkek/it-tech/41527/internetrol-sim-kartyara-toltheto-alkalmazasok -- A lényeg, hogy a SIM kártya funkcióival sok hasznos művelet elvégezhető. Például: Autópálya díj fizetés, Parkolád kifizetése, Lottóvásárlás, stb. Van a "SIM eszközkészlet "-ben egy "letöltés" funkció, itt lehet kérni az alkalmazás telepítését. -- Ennek megtörténte előtt és után is SMS értesítés érkezik a telefonra. -- Ennyit sikerült kinyomozni, a továbbiakhoz sikeres keresgélést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.