Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0622327788 / +3622327788

Az ember rendel valamit a Facebukon. Aztán egy számítógéppel elkezdik hívogattatni. Ma vasárnap van. Ki kellett kapcsolnom a telefonomat. 8 számról kerestek, köztük ez is. Este 9-kor felvettem. Megkérdeztem a hölgyet, hogy mernek felhívni este 9-kor vasárnap. Azt mondta azért, mert regisztráltam, és este 9-ig van a munkaidejük. Nem ő hívott, hanem a számítógép. Már beszéltem egy másikkal, ő azt mondta nem vállalnak felelősséget a reklámokért. Most kérdezem én, hogy ki az aki vásárol tőlük? Hogyan tudnak fennmaradni? Bármit kérdeztem, az volt a válasz hogy azért kínoznak mert regisztráltam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.