Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303448899 / +36303448899

Állítólag Cetelem, de nem vagyok hajlandó az adataimat telefonon bemondani. Ha tudta, kit keres és milyen számon, akkor miért kérdezi - legalább valami részinformációt mondjon - pl születési dátumnál egy évet meg egy hónapot - ha pedig véletlenül nem engem hívott, kicsi az esély rá, hogy 30 lehetőségből azonnal eltalálom a napot... én biztos nem fogom bediktálni senkinek a személyes adataimat... valami tájékoztatást akart adni, de miután visszakérdeztem, hogy miért kéne ezeket megmondjam, úgy rámcsapta a telefont, hogy csak pislogtam - még érezzem magamat én rosszul, mert nem diktáltam be?? Ha bent vagyok náluk a rendszerben, akkor van náluk email címem is (kizárt, hogy ne legyen, mert amikor lett velük dolgom, minden adatot megadtam) - ha pedig van náluk az is, akkor miért nem ott küldenek tájékoztatást??

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.