Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0693391034 / +3693391034

Nekem. Is mondja el mi van rendben és a szám tulaját tudom, hogy maga dr Anditsné Dr Horváth Ágnes Andrea állandó szombathelyi lakos több telefonszámmal de Zegen nem területi ellátottként de csütörtökön dutól vasárnapig szinte állandóan ott tartózkodik hogy tisztességes embereket zaklatás, becsületsértés, rágalmazás céljából bepiszkoljon, tönkretegyen. Jogtalan támogatásokat vesz igénybe minimum 2020 január 23tól a Zala Megyei járási Hivataltól isingyenbellátatja magát ahogy Pécsen háziorvos is pénzért Pécs, Budapest, Szeged és Győr a pszichiáterek jól offline hol online tés itt folytatta beszélgetéseket rokonaival, barátaival, Sipos Zsófia és egyéb Zalaegerszegi, pécsi, szombathelyi kollégáival.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.