Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500417 / +3615500417

A mobilokon a hívás beállításokban van olyan opció, hogy hívás elutasítása esetén menjen a hangpostára. Az ilyen kéretlen hívásokat így szoktam hangpostára irányítani. Ha fontos lenne az ügy, úgyis üzenetet hagyna. Ha nem, akkor meg ne is foglalkozzunk vele. Az én hangpostámon egy kedves női hang hallózott 2x, de a háttérben férfi hang is beszűrődött, valsz. vmi ügyfélszolgálatszerűség, vagy amit mások is írtak... Üzenetet nem hagyott. (kozmetikai kezelés ügyben sajnos már pár évvel ezelőtt kipróbáltam, mit ajánlanak. Röhely a fél-arc kezelése, és a másik teremben lévő "doktornőre" hivatkozás, aki bevallottan nem is orvos, mivelhogy kitartóan rákérdeztem!!! Ezután ott-azonnal-rögvest szerződést akartak velem aláíratni minden áron, hogy 420.000 Forintért kb 5 éves bérletet adjanak, havi 1x ingyenes arckezelésért x éven át. De azért hitelszerződés is megfelelt volna nekik... szóval messziről kerülendőek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.