Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

A küldeményt nem ajánlva küldték, emiatt nem vettem át. Valószínűleg az első levélben írták, hogy ha nem mondom le, akkor küldi majd aztán fenyegetni fog egy végrehajtással. Lehet hogy benne volt és nem olvastam el rendesen. Ezek vmi ukránok lehetnek. Kedves Helvetia Apotheke, helvetia.hu! Mi a biztosíték arra, hogy ha ezt most kifizetem, nem jöttök elő újra valami fenyegetéssel a fizetési meghagyásról vagy végrehajtásról? Hiszen most sem történt ajánlattétel, szerződés sem volt és át sem vettem csak bedobtátok a postaládába. Pontosabban a szóbeli szerződés arról szólt a kedves telefonos hölggyel, hogy küldtök egy adagot, de ha nem fizetem az első adag postaköltségét, akkor az automatikus elállást jelent a további jogviszonyunktól.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.