Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0646815009 / +3646815009

LEGJOBBAKAT...... MOST HÍVOTT ERRŐL A SZÁMRÓL : SÁROSI LÁSZLÓ... FELVÉTELRŐL..... BRUTÁLISAN SAJNÁLJA, HOGY ELFOGYOTT AZ 100 DB POTYA TALPBETÉT.. AZ Ő HIBÁJUK... EZÉRT KÁRPÓTLÁSKÉNT, 45E FT HELYETT 70% KEDVEZMÉNNYEL MEGRENDELHETEM 9900 FT ÉRT. EGY SOKKAL JOBBAT... VÉGIGHALLGATTAM, MERT KÍVÁNCSI VOLTAM, MI LESZ A VÉGE, NEM HALLOTTAM MÉG ILYEN RÁBESZÉLŐS AUTOMATA TELEFONT... A VÉGÉN 1-GOMB , MEGRENDELEM, 2-GOMB LEMONDOK A KÁRPÓTLÁSRÓL... LEMONDTAM... FOLYTATÓDIK A GÉPDUMA....NEM ÉRTI ÉS GONDOLJAM MEG... ÚJBÓL NYOMHATOK.... MEGGONDOLTAM, MOST SEM KÉRTEM TALPBETÉTET... FELADTA...... BUKTAM A KÁRPÓTLÁST....TUTTI NEM FOGOK TUDNI MOST ALUDNI....REGGELIG PÖNDÖRÖDÖK A PAMLAGOM..... AKI NEM TUDTA FELVENNI, EGY KICSIT SE SAJNÁLJA.... ÜDV MINDENKINEK.....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.