Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433405 / +3614433405

Egy hölgy felhívott erről a számról, hogy egy a televíziózással kapcsolatos kérdőívet szeretne kitölteni velem. Mikor kérdeztem honnan tudja a számom, azt mondta a gép generálja, az országból és más országokból is. Következő kérdésem az volt, hogy melyik cégnek dolgozik, mire ő ingerülten azt válaszolta "figyeljen, ha nem válaszol nekem akkor leteszem!" Mondtam, hogy hát mégiscsak ő keresett fel engem, és kérdezne tőlem, akkor had tudjam már hogy kinek/minek válaszolok! Aztán a "kedves" hölgy bontotta a vonalat! Kíváncsi lennék, mégis ki a francot érdekelhet, hogy egy számára vad idegen embernek milyen tv nézési szokásai vannak!?????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.