Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989929 / +3619989929

Válogatott módszerekkel kísérleteznek. Én is a Lokál Extra újságban feltett hirdetés alapján rendeltem egy beépített akkumulátoros hallókészülék párt közel 70 ezer Ft.-ért. Utána pedig küldtek a hangzatos hirdetésben sejtregenerációs hallásjavító csodaszerükből két pici ampulla (összesen kb 0,5 - 1 deciliternyi illatos olajat; ez utóbbit kb. 35 ezer Ft.-ért; és mindezeket számla nélkül! Mint egy orvos mondta, bármilyen olaj jó a fülbe csepegtetve az öntisztulási folyamat javításához.Én sem tudtam visszaküldeni ezeket. Most pedig Svédországból küldött a valójában nem létező, álnéven író "Egerszegi Roland a hallásregeneráló kezelés szakértője" egy szórólapot, hogy folytassam a kezelést, még kódszámot is küldött, amit kizárólag a 06 21 211 1472-es telefonszámon bemondva 61 633 Ft helyett 18 490,- Ft-ért kapom meg az "újabb csodaszert" a hallásregeneráló kúrát! VIGYÁZAT, EZEK NEHÉZSÚLYÚ CSALÓK, AKIK FELTEHETŐEN IDŐS, BETEG EMBEREK SZÁZEZREITŐL SOK MILLIÁRD FORINTNYI ÖSSZEGEKET GOMBOLNAK LE ADÓMENTESEN ÉS AZ A LEGFURCSÁBB, HOGY FELTEHETŐEN A HAZAI FOGYASZTÓVÉDELEM ÉS A NAV NEM TESZ SEMMIT A MEGFÉKEZÉSÜKÉRT! A HASZNÁLTCIKK ÉS ÉLELMISZERPIACOKON BEZZEG AKI NEM AD NYUGTÁT, AZT EZEK A HATÓSÁGOK RÖGTÖN MEGTALÁLJÁK SOK SZÁZEZER FORINTOS HELYSZÍNI BÜNTETÉSEKKEL! TEHÁT AZ ÚJABB CSALÁRD TELEFONSZÁM: 06 21 211 1472

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.