Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991848 / +3619991848

Úgy mire ötödszörre hívtak egy nap felvettem. Egy férfi szólalt meg valami egyeztetés céljából. Mivel olyannyira hadart, hogy nem lehetett érteni mit mond megkérdeztem meg tudná-e ismételni. Sikerült is neki, majd megkérdezte alkalmas-e számomra az időpont.Nem volt az, de még a válaszom előtt letette. Amit érdekesnek tartok az az, hogy nem kérdezett rá, hogy betöltöttem-e már egy bizonyos életkort. Ez azért van, mert elég magas , gyerekes a hangom. Eddig minden ilyen hívásnál rákérdeztek, itt nem. Szinte biztos vagyok benne, hogy a szám csak egy zaklató és semmi fontos ügy nincs vele kapcsolatban. Mehet a fekete listára :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.