Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433690 / +3614433690

Felhívtak már többször erről a számról és ma sikerült felvennem. Valami Avia Kft megbízásából kerestek. Kikérdeztek hogy hány éves vagyok iszok-e, dohányzom-e, pisilek-e este... stb és egy csomó betegségről, hogy járok-e szűrővizsgálatra, van e a családomban beteg és kérdezgette hogy milyen betegségre hajlamosak a családtagjaim. Aztán erővel le kellett állítani, hogy : - hahó, hahó, hahó. - MI VAN? - Ki vagy te és miért hívtál? Aztán lecseszett, hogy miért nem beszélek arról, hogy a családomban van-e rákos vagy sem, mert nála van és ő beszél róla. és köszönés nélkül kinyomott. Ha valaki tudja, hogy mit kell tenni, a fogyasztóvédelemnél, hogy ezek megszívják, akkor írja már le légyszi, én benne vagyok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.