Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209479308 / +36209479308

Vigyázat csalók ! Clearvision kapszulát reklámoznak egy oldalon.Sajnos későn olvastam hogy csalók megadtam a telefonszámom. Először nem szól bele mikor felhív.Többször megcsörget 10-20 percenként.Nem veszem fel.Amikor már újra csörög felveszem beleszólok valami előadás félén lehet,de megint nem szól bele.Megint hív ,végre megszólal én lerázom hogy már megszereztem a terméket máshol.Erre arrogáns választ kapok.Mit képzelek én mi az hogy máshol?! Utána még tucatszor hívogat nem győzöm letiltani a számokat.Majd végre feladja.Gyanús lett hogy mindig más mobilszámról hív!0620947........ mindig evvel kezdődik a számsor.Aki belefut ilyen oldalba ne dőljön be nekik!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.