Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000925 / +36209000925

Ma kaptam erről a számról a telenor "álca" alatt.. Ha minden igaz. Kedves Ügyfelünk!Tàjékoztatunk,hogy az àltalad hasznàlt Telenor Kàrtyàs tarifa 2020.08.18-tòl kivezetésre kerül az ASZF 1/B mell. I/2.16 pontja alapjàn. A kivezetés utàni elsö egyenleg feltöltéskor tarifàdat àtvàltjuk Hello Kàrtyàs tarifàra (SMS és hivàs dij 25 Ft bàrmely idöszakban, bàrmely hàlòzatba). A vàltozàsokròl és az ùj tarifàdròl informàciòk a www.telenor.hu/kartyas-valtozasok oldalon és az ASZF 2/2.1.4 pontjàban olvashatòk. Üdvözlettel:Telenor For English information please visit www.telenor.hu/kartyas-valtozasok

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.