Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308080080 / +36308080080

ide nekem egy sms erkezett ezzel a szoveggel: " Toltsd le a Telekom Alkalmazast, ahol naprakeszen kovetheted ceges elofiztesed egyenleget es mobilinterneted felhasznaltsagat! Csatlakozz Te is a Telekom Alkalmazast hasznalok koreve! ht_tps://telekomhu.page.link/cnsrd Udvozlettel: Telekom " https cerificate alapjan az url nem a telekomhoz tartozik hanem a google-hoz. Innentol kezdve az uzenet kuldoje arra akarja ravenni a felhasznalot/bongeszojet, hogy egy url rovidito szolgaltatason keresztul nyisson meg egy weboldalt. ROSSZ gyakorlat, potencialis csalas is lehet. Aki ezt igy kitalalta, az szuljon sunt :) (koz-pontozas hianyaert elnezest)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.