Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500417 / +3615500417

..ha gondolod akár dolgozhatsz is ott :))) Deaura Szépségközpont Telefonos Operátor Teljes munkaidős Andrássy út 4 Jelentkezés most Call Centerünk bővítése céljából keressük új kollégáinkat! Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő multinacionális cég új kollégája lenni és szeretnél átlagon felüli bérezést keresni, akkor nálunk a helyed! Feladatkör: - telefonon keresztül időpontot egyeztetni - adminisztrációs feladatok - NEM KELL ÉRTÉKESÍTENI!!! Amit elvárunk: - jó kommunikációs készség - aktivitás, pozitivizmus - önálló munkavégzés - csapatban való részvétel Amit nyújtunk: - stabil céges háttér - versenyképes fix fizetés - jutalék - bónuszok - megbecsültség A munkavégzés Budapesten, kulturált irodai környezetben történik! Kevesebb jelenjen meg

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.