Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995373 / +3619995373

Ma engem is hívott egy férfi. EON Ügyfélszolgálatra hivatkozott, hogy át lehet állítnai a csekkes fizetést e-papírra. És ahhoz, hogy ezt megtegye fúra módon személyes adatokat akart kérni az ügyintézéshez. Gyanus volt a hívás az is, hogy nem tudta elmondani, hogy én az online felületen hol tudom átállítani. Betű azonosítót mondott, ami 21. században szokatlan. Azt mondta, hogy csak ő tudja beállítani, viszont ehhez személyes adatok bediktálását kérte. NEM adtam adatot! EON -t felhívtam, hogy bejelentsem az adathalász csalást. Nem tudtak a hívásról... Szerintem ne dőljön be nekik senki! És ha ügyet akar intézni akkor használja az EON hivatalos bejelentési csatornáját!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.