Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433690 / +3614433690

Én felvettem,egy olyan pali próbált meg kérdéseket feltenni,aki valószínűleg még az általános iskolát is csak problémákkal végezhette el,ha egyáltalán elvégezte.Mindenfajta kérdést próbált feltenni a prosztatától az alkoholfogyasztástól a stresszen át a rákig,természetesen érdektelen válaszokat adtam kíváncsian várva,mit mond később.Minden válaszom után a reakciója az"éértem uram"-ban teljesedett ki,semmilyen másfajta szófordulatot nem használva,csak ezt.10-15 alkalommal.Azután próbált volna ajánlani valami szert,amit állítólag az OGYÉI engedélyezett,csak közbekérdeztem,hogy mi az az OGYÉI,és mit jelent,erre azt a választ kaptam,hogy: "Mindent." :-)) Na,ez volt az a pillanat,amikor megkértem,legközelebb,ha valakit le akarnak húzni,próbáljanak felkészültebbek lenni abból az anyagból,ami által le akarnak húzni valakit,és letettem a telefont. Ne vegyétek fel,komolytalanok,és emiatt megbízhatatlanok is. ( Fonáktamás)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.