Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304208257 / +36304208257

Üdvözlök mindenkit! Nem is tudom, hogy hogyan találtam erre a bejegyzésre, de az én történetem elég régen kezdődött az "Úriemberrel". Ez a srác nálam dolgozott alkalmazottként Egerben az 1998-körüli években. A vállalkozásom megszűnt, azóta nem találkoztam vele. Elköltöztem Székesfehérvárra, és 2 évvel ezelőtt, 2018. júliusában telefonált rám, hogy ....... a többit tudjátok. Ugyanaz a szöveg. 30.000.-Ft-ot adtam neki, azóta sehol sincs. Rengetegszer hívtam, sms-t váltottunk, és nem érem el. Azt nem tudom,. hogy ha ezen a számon garázdálkodik még mindig, akkor miért nem érem el sehogyan. A telefonszámom: 70/257-00-95. Bármiben tudok segíteni, vagy ötlet van, hívjatok nyugodtan! JÓZSI!!! Ha esetleg elolvasod ezeket a bejegyzéseket, nyugodtan keress meg a fenti számon!!!! Bárdos Erika

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.