Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444987 / +36303444987

Én is sms-t kaptam, hogy nemzetközi csomagom érkezett, ami a postán vehető át. Nem vártam semmo csomagot, de érdekelt miért küldenek sms-t, ezért bementem a postára. Aliexpress-ről rendelt csomagjaimat kaptam meg, amit eddig kihozott a posta, ezentúl szerintem így fog működni, ami nem fér bele a postaládába, nem hozzák ki. Kérdeztem a hölgyet, azt mondta eddig sem vitték ki, amin jót mosolyogtam, mert évek óta most először érkezett így csomagom, ráadásul múlt héten egy vastagabb dobozt kihoztak, de nem vitatkoztam. Ha valaki rendelt külföldről bármekkora dolgot, érdemes bemenni megkérdezni, mert lehet csak nem viszik ki házhoz. Nekem nem átverés volt!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.