Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0662815009 / +3662815009

Helvetia Apotheke néven futó, valódinak látszani próbáló kamuzó cég ismeretlen eredetű termékekkel. Több számról is hívnak, különböző előhívóval. Gyanítom, bedolgozósokkal hívatnak fel, akik abból próbálnak megélni, hogy másoknak telefonálnak. Ezért hívnak annyi különböző számról (pesti számról, 62-es körzetszámról, stb.) Utánajártam egy kicsit. A honlapjuk szerződési feltételei szerint az értékesítő (direktmarketinges) cégük bosnyák - ők üzemeltetik a magyar honlapot is - és állítólagosan egy cseh cég által gyártott étrendkiegészítőket árulnak, és ki tudja, mit még. A vicc ebben csak az, hogy a cseh gyártó cég nevében is a direktmarketing szó szerepel, szóval nem gyártanak ezek semmit. Főleg mivel az egész cseh cég csupán két pasas tulajdonában van, és semmiféle üzemük nincs. A cseh cégjegyzékben székhelyként megadott cím egy sorházi kétszintes pici ház, amin még a cégtábla sincs kint. Úgyhogy ki tudja, honnan beszerzett cuccokat próbálnak rásózni gyanútlan emberekre. Még Észtországban, Lettországban, Horvátországban és a cseheknél is nyomulnak úgy, mint nálunk... Mindenhol kiverik a biztosítékot. Azt hiszem, Csehországban valaki hivatalosan is panaszt tett ellenük, kaptak is egy ellenőrzést az ottani kereskedelmi hatóságtól, de hogy mi lett a vége, azt már nem találtam meg. Szintén Csehországban fogyasztóvédelmi panaszt is tettek ellenük néhány évvel ezelőtt. Úgy verték át a jónépet, hogy tesztelésre postaköltség ellenében küldtek nekik állítólagos vitaminokat. A csomagban mellékeltek valami írást is, hogy ha X napon belül nem mondja le, akkor 20 naponta 180 cseh korona értékben küldenek neki "utánpótlást", amit ő vevőként köteles átvenni és kifizetni. Persze, az ilyen csatolt levelet a legtöbben nem olvassák, olvasták végig, és jön, jött a meglepetés. Egy másik országban ugyanígy járt valaki, rá végül még a végrehajtót is ráküldték, mert nem fizette ki a számlát. Tehát nagyon óvakodjatok tőlük, fel se vegyétek, ha erről a számról hívnak. Ha mégis felvennétek, ne bántsátok a szegény telemarketingest, ő valószínűleg az égvilágon semmit nem tud a cégről, amelyiknek a nevében telefonál, és csak próbál megélni valahogyan. Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ki se fizetik rendesen a munkájukat, vagy feketén dolgoztatják szerencsétleneket... Esetleg figyelmeztessétek őket, hogy olyan céget képviselnek, amelyik hosszú évek óta átveri és megkárosítja az embereket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.