Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704648823 / +36704648823

Autómata aztán egy személyhez kapcsol. bemutatkozik elhadarja honnan("voda?.. hadar) és, hogy,felveszik a beszélgetést,...stb Erre Telefonszámot kér és a hozzá tartozó személyes kódomat, hogy beazonosíthassanak. :) Ha a Vodafone-tól hív, és tudja a számom, miért kér adatokat?. Ha a Vodától, hív ha nem, nem egyeztetek telefonon bárkinek adatokat.! Megmondtam, hogy ha tájékoztatást szeretnék valamiről, majd személyesen bemegyek. Értem , hogy most csak telefonos munka van de ne mááár. biztosítási ügynökök, bankosok, vegyél fel hitelt, telemarketinges vegyél vegyél vegyél.. költs költs költs.. Miből ? Miből ?. Miből?. :D

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.