Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500417 / +3615500417

Felhívtak ma erről a számról mobil telefonomon. Egy hölgy vette fel és kérdezte, hogy "Miben segíthetek?". A háttérben hallatszott, hogy valami forgalmas irodában vagy call centerben ülhetett. Mondtam neki, hogy abban segíthet, ha elmondja, miért hívott fel, mert volt egy nemfogadott hívásom erről a telefonszámról. Erre ő ennyit mondott "Jajj, elnézést! Valamit nagyon mellé ütöttem ezek szerint .." majd letette a telefont. (: Komolytalan társaság lehet, akik vagy unatkoznak, vagy nincsenek felkészítve rendesen, hogy mit kell mondani, ha valaki visszahívja őket és épp nem akar valami szolgáltatást venni tőlük. Ne foglakozz velük!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.