Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

En is megszivtam, megkaptam a masodik csomagot amiert mar fizetni kene, mondjuk nem ajanlva, szoval lehet mukodne a letagados modszer is, de nekem ez nem fer bele. Figyeltem a hivas kozbe, szoval erdekelne hogy sikerult elvileg bepalizniuk, de vegigjarni azt az utat, hogy elkerem a felvetelt,ugyveddel elemezzuk, pereskedek veluk... nincs gyomrom, van eleg mas aminek energiat adjak. De meg azt is el tudom kepzelni hogy az itt errol szolo post amiben le van irva telefonon bepaliztak (bocsi postolo :)) nem igaz, csak eszkoz a kezukbe hogy megtobben fizessenek. Mindenesetre felhivtam oket a kapott 06 1 6 333 666 szamon, elsore felvettek es elvileg toroltek... mondtak, nyugodtan kuldjem vissza, vagy fizessem be a nagyobbik osszeget, mert mas kulonben a kisebbik osszeg az szerzodes megerosites es folytatodik a kikuldes. Visszagondolva az lehetett a trukk, hogy telefonban azt mondtak en csak a szallitasi dijjat fizessem ki a kapott csekken, de (ne a futarnak) es gondolom a csekk mellett le volt irva, hogy ha befizetem ezzel megrendelem a folytatast. Annak orulok hogy felvettek, mert igy nem erzem magam annyira kiszolgaltatva, csak egy uj modon bepalizva.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.